Sinä välität siitä mitä hevosesi syö.


by Anna-Mari (Maikku) M., 27.03.2019
Viljar Shop jälleenmyyjäksi Pavo-rehusarjalle. Kun sinä välität siitä mitä hevosesi syö, siksi mekin välitämme.

Rehusarja on hyvin yksinkertainen, helppo ja taloudellinen. Siitä löytyy eväät jokaiselle päivälle, huippusuorituksiin, terveelliset rehut tammalle ja varsalle sekä täydennysrehut kaikkeen ruokintaan.

Ruokinta perustuu aina heinään, sen lisäksi eri käyttötarkoituksille löytyy helposti väkirehut, joko pellettinä tai myslinä. Ruokintaan ja sen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä ruokinnan onnistuminen vaikuttaa suuresti hevosen terveyteen ja hyvinvointiin, kasvuun, tamman tiinehtyvyyteen, urheiluhevosen suorituskykyyn ja harrastehevosten kestävyyteen sekä käyttöikään.

Kun ruokinta suunnitellaan huolella, voidaan säästää puhdasta rahaa, vähentää purkki- ja purnukka kokoelman määrää ja säästyä turhalta työltä.
Ruokintaa suunniteltaessa on otettava huomioon monta seikkaa: ravintoaineiden tarve, heinän laatu, hevosen yksilölliset ominaisuudet sekä käyttötarkoitus ja hevosen kunto.

Yleisenä ja turvallisena nyrkkisääntönä on hyvä muistaa että paljon heinää useampaan eri annostelukertaan/vrk, teollisia väkirehuja max. 2kg/ruokintakerta, väkirehut mielellään kolmeen eri erään/vrk ja aina karkearehut ennen väkirehujen antamista.

Autamme mielellämme sinua oikeiden rehujen valinnassa. Meiltä kattava valikoima rehuja myymälästä ja kaikki lisäravinteet nettikaupasta 24/7.