Hevoset‪» Rehut ja lisäravinteet‪» Vatsa ja suolisto‪»

Biofarm Biobak maitohappobakteeri, 1000g

Biofarm Biobak maitohappobakteeri, 1000g


Hinta
17,30+ toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplKoko
1000g
Varastossa


Koko: 1000g

Huittisten noutomyymälä3 kpl heti
Toimittajan varasto10 kpl
Tilattavissa verkkokaupastayli 10 kpl

Tilauskoodi
60121
Viivakoodi
6416225005500
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Enterococcus faecium, glukoosi ja ohrajauho. 720 milj. bakteeria/g. Enterococcus faecium on yksi kauimmin tunnetuista probioteista. Se on terveestä suoliston sisällöstä eristetty bakteeri. Enterococcus faecium generoituminen on suhteellisen nopeaa.

Optimaalisen tehon saavuttamiseksi suositellan BIOBAK valmisteeseen lisättäväksi vettä ennen sen antamista eläimille. Näin Enterococcus faecium elvytetään kylmäkuivatusta tilastaan nopeaan lisääntymiseen jo ennen suolistoon pääsyä. Enterococcus faecium estää patogeenien bakteerien kiinnittymisen suoliston seinämään ja suojaa suolistoa myös mekaanisilta ärsytyksiltä. Näin se edistää myös ravinteiden imeytymistä.

Käyttökohteet:
Suolistohäiriöiden ennaltaehkäisy vierotuksen, eläinvälityksen, kuljetuksen ja matkustamisen, ruokintamuutoksen ja antibioottihoidon yhteydessä.
Ripulin yhteydessä, tukihoitona elektrolyytti- ym. hoidon yhteydessä sekä aina antibioottikäsittelyn kanssa tukihoitona.


Annostus
porsas 5-10 rkl/10 kpl/pv
vasikka 1-3 rkl/pv

Ruokalusikallinen (15 ml) painaa n. 10 g.

Annetaan 3-4 päivänä. Annostelu voidaan tarpeen vaatiessa kaksinkertaistaa.
Suositellaan bakteerien elvyttämiseksi lisättäväksi hieman vettä, ja seoksen annetaan olla huoneenlämmössä muutaman tunnin ennen annostelua.


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki