HISTORIAA...Viljar Shop aloitti toimintansa vuonna 2006. Koska tallimme myi hevosia, tuli eteen usein kysymys mistä ostetulle hevoselle saadaan varusteet. Toiminta lähti liikkeelle pienimuotoisesti perustuotteilla, joita hevosen omistaja tarvitsee. Hyvin pian toiminta kuitenkin lähti kasvamaan ja lähes kokeilumielessä perustetun nettikaupan myötä homma niinsanotusti levisi käsiin... ;)

Ulkorakennuksen yhdestä varastohuoneesta lähdettiin ja huone kerrallaan laajennettiin kun tavara ei mahtunut enää muuten sisään. Suuri ulkorakennus muutettiin lähes kokonaan myymälätilaksi. Alunperin tila oli ollut mm. vanhaa navettaa ja tallia ja monessa kohtaa myymälän seinät olivatkin alkuperäistä hirsiseinää. Myymälätilamme olikin jo erikoinen nähtävyys itsessään.Muutto keskustaan

2014 syksyllä saatiin vuosia pyöritelty ajatus päätökseen ja päätimme siirtää myymälämme "ihmisten ilmoille" Huittisten keskustaan. Tila Metsämaantiellä oli käynyt auttamatta tukalan ahtaaksi toiminnan kasvaessa, eikä syrjäinen sijainti ja muuttuneen tiejärjestelyt houkutelleet asiakkaita myymäläämme.
Keskustassa uusi toimitila on erittäin keskeisellä paikalla kahden valtatien risteysalueella ja sinne on helppo poiketa vaikka ohimennen hevoskoppikin perässä.
Tilan lisääntyessä pystyimme myös täyttämään asiakkaidemme toiveet lemmikkieläintarvikkeiden myynnistä.